Προβολή δημοσιεύσεων Κατηγορίας: Ανακοινώσεις

9ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον Μπάτη

Αγαπητοί γονείς,

Σας προωθούμε την αφίσα και την ενημέρωση του Δήμου για το ένατο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ που θα γίνει στον Μπάτη. Το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί στο Φεστιβάλ από χορωδία των τμημάτων της Ε΄ τάξης (και του μαθητή Χρήστου Φωτιάδη της Στ΄) υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση της κυρίας Φλώρας Ραφελέτου την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Μάνος Περίδης

TO ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16 ΚΑΙ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ, Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Το 9ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί  στον χώρο εκδηλώσεων της παραλίας του Μπάτη και οι μαθητές θα παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους και τις δημιουργίες τους, σε μουσικές και χορευτικές δράσεις, ατομικά ή ομαδικά, σε μία διοργάνωση η οποία τυγχάνει της αγάπης, της αποδοχής και της υποστήριξης της Φαληρικής Κοινωνίας.

Στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ θα συμμετέχουν με καλλιτεχνικά σχήματα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου. 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Φωστηρόπουλου και την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου, οι θεατές του Φεστιβάλ, καλούνται  να συνδράμουν σε εθελοντική κοινωνική δράση, με προσφορές τροφίμων προς τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο του Φεστιβάλ, στον Μπάτη, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η Μαρία Οικονομάκου ενώ η δράση υποστηρίζεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 12/6/2023

Share Button

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων

Σύνδεσμος για το Πρόγραμμα σεμιναρίου

Share Button

Εγγραφές Α’ τάξη 23-24

5Ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ

Λεωφόρος Αμφιθέας 29, 175 64 Παλ. Φάληρο             

Τηλ. 210-9416773                                                                                        

Παλαιό Φάληρο, 14-02-2023

Δικαιολογητικά εγγραφής στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου

Σας γνωρίζουμε πως σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/A/)1-08-2017 και τις τροποποιήσεις του άρθρου 44 παρ. 2, ΦΕΚ 4777, 17/02/21, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

1. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Τα Πιστοποιητικά Φοίτησης θα σταλούν στο σχολείο από τα νηπιαγωγεία με την λήξη του σχολικού έτους).

2. Φωτοτυπία της σελίδας του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι  έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια (βγάζετε την φωτοτυπία στο σχολείο, με την επίδειξη του βιβλιαρίου).

3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (Οι γονείς μπορούν να το παραλάβουν από το νηπιαγωγείο προέλευσης, το σχολείο ή να το εκτυπώσουν από την σελίδα του σχολείου) συμπληρωμένο από παιδίατρο.

4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται  η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΚΟ, επικυρωμένο συμβόλαιο, μισθωτήριο θεωρημένο στην εφορία ή εκτυπωμένο μέσω του συστήματος TAXIS).

5. Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής που θα παραλάβετε από το Νηπιαγωγείο προέλευσης για να κερδίσετε χρόνο κατά την εγγραφή σας στην Α΄ τάξη. Μπορείτε, επίσης, να εκτυπώσετε την αίτηση από τη σελίδα του σχολείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Τα Πιστοποιητικά Γέννησης αναζητούνται αυτεπάγγελτααπό τη Διεύθυνση του Σχολείουμέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ και δεν χρειάζεται να προσκομίσετε. Οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να εγγραφούν με ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Γονείς που ενδιαφέρονται να εγγραφούν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, πρέπει να το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους, να ενημερωθούν και να συμπληρώσουν αίτηση που θα πάρουν από το σχολείο. Για την εγγραφή του μαθητή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν απαιτούνται προϋποθέσεις (βεβαιώσεις εργασίας κ.λπ.) και όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές. (Οι μαθητές που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να σχολούν 15.00 ή 16.00, αντί 13.15 που γίνεται η αποχώρηση του πρωινού προγράμματος).

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν  γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. (πρώην Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία.

Για το σχολικό έτος 2023 – 2024 στην Α΄ τάξη θα εγγραφούν μαθητές που γεννήθηκαν από 01/01/2017 έως 31/12/2017.

Οι εγγραφές θα γίνονται από 1 έως και 20 Μαρτίου 2023 τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα: 8:30 – 13:30

Τρίτη: 8:30 – 12:30

Τετάρτη: 8:30 – 11:30 και 13:30 – 14:30

Πέμπτη: 8:30-11:30 και 13:30 – 14:30

Παρασκευή: 16.00 – 16:30

Κατεβάστε την Αίτηση εγγραφής

Κατεβάστε το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Τα όρια του σχολείου μας θα τα βρείτε στην σελίδα «Επικοινωνία και Πληροφορίες»

Ο Διευθυντής  του Σχολείου

                                                                                                          Μάνος Περίδης

Share Button

Εσωτερικός Κανονισμός του Σχολείου μας

2022 – 2023

Α. ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

  1. Για μικροπροβλήματα που προκύπτουν στο προαύλιο, οι μαθητές απευθύνονται, αρχικά, στον πλησιέστερο εφημερεύοντα εκπ/κό.
    1. Εφημερία τις βροχερές μέρες ( Α’, Β’ και Γ’ τάξεις στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων – Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεις στο ισόγειο) Ο εφημερεύων στην ΑΠΧ φροντίζει να μην εισέρχονται οι μαθητές με τροφή ή λασπωμένα παπούτσια.
    1. Θα γίνεται έλεγχος από τον εφημερεύοντα στις τουαλέτες του Σχολείου, για το αν με τη λήξη της διδακτικής ώρας συσσωρεύονται άσκοπα ομάδες μαθητών, ειδικά της ΣΤ’ τάξης.
    1. Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών από τους μαθητές.
    1. Οι τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ’ μπορούν να παίζουν με πλαστικές μπάλες. Η Δ’ στο χώρο που ήταν το σκάμμα (το κομμάτι του προαυλίου επί της Λ. Αμφιθέας που προστατεύεται με δίχτυ). Η Ε’ μπορεί να παίζει στο ταρτάν, στο μισό γήπεδο του μπάσκετ προς την πλευρά του χώρου της προσευχής και η Στ’ στο άλλο μισό γήπεδο του μπάσκετ, προς την Ηρακλέους. Οι τάξεις Α΄, Β’ και Γ΄ συστήνεται να μην παίζουν στους παραπάνω χώρους και παροτρύνονται από εφημερεύοντες και τους Δασκάλους τους να παίζουν κυρίως στον χώρο της προσευχής και στο θεατράκι.
    1. Ο εφημερεύων εκπαιδευτικός καταγράφει ενυπόγραφα και με ημερομηνία οποιοδήποτε περιστατικό σύγκρουσης  ή επίθεσης  που κατά την κρίση του είναι σημαντικό ή μπορεί να επεκταθεί σε περαιτέρω σύγκρουση σε ένα πρόχειρο σημείωμα, το αφήνει στο γραφείο του Δ/ντή και ο τελευταίος το καταχωρεί ημερολογιακά σε ατζέντα που τηρείται για αυτόν τον σκοπό. Εναλλακτικά, ενημερώνει προφορικά και το περιστατικό καταγράφεται από τον Δ/ντή.  Στις περιπτώσεις που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για την καταγραφή, καλούνται στο γραφείο του Δ/ντή οι εμπλεκόμενοι μαθητές.  Εάν υπάρχουν περιστατικά επαναλαμβανόμενα ή μαθητές που αναφέρονται σε καταγραφές συχνά, ειδοποιούνται οι γονείς τους, προτείνονται λύσεις  και ο Δ/ντής προβαίνει σε καταγραφή στο Ημερολόγιο του Σχολείου. Σε περιπτώσεις που συνεχίζεται κάποια αθέμιτη συμπεριφορά ή σύγκρουση, ενημερώνεται αρχικά ο Υπεύθυνος Σχολικής Βίας (Τ. Ε.) και, έπειτα, ο Σχολικός Σύμβουλος.
    1. Ο εφημερεύων εκπαιδευτικός οφείλει να ενημερώνει τον Δ/ντή για τυχόν κινδύνους, φθορές που υπάρχουν στους χώρους του Σχολείου  και μπορεί να απειλήσουν την ασφάλεια των  μαθητών. Παροτρύνει και τους μαθητές να κάνουν το ίδιο (π.χ. να του υποδείξουν σημείο με σπασμένα γυαλιά, αιχμηρά αντικείμενα κ.λπ.)
    1. Κατά την καθημερινή εφημερία ο εφημερεύων φροντίζει να βάλει στο προαύλιο δεξιά από τις σκάλες τον ένα από τους δύο πράσινους κάδους του διαδρόμου του ισογείου και να τον ξαναβάλει στον διάδρομο με την λήξη του πρωινού προγράμματος.
    1. Το παιχνίδι «τάπες» επιτρέπεται στα διαλείμματα, μα μόνο μεταξύ μαθητών ίδιας ηλικιακής ομάδας και αφού οι μαθητές έχουν εξασφαλίσει υπεύθυνα τους κανονισμούς ανά μεταξύ τους (αν παίζουν «αληθινό» ή «ψεύτικο». Οι εφημερεύοντες δεν αναλαμβάνουν την επίλυση διαφωνιών μεταξύ μαθητών μετά το παιχνίδι τους με τις τάπες, αλλά είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τη διαδικασία.
    1. Ο εφημερεύων εκπαιδευτικός της αποχώρησης πρέπει στο σχόλασμα να κατεβαίνει με το τμήμα του στις 13.15, να ανοίγει την πόρτα από την Ηρακλέους και να κλειδώνει όταν φεύγουν τα τμήματα της Α’ τάξης, στις 13.25. Όσα παιδιά έχουν μείνει, τα πηγαίνει στην άλλη έξοδο της Αμφιθέας να περιμένουν και ενημερώνει την εκπ/κό του Ολοήμερου.

Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

  • Επίδειξη κανόνων (αρχή α΄ τριμήνου) ασφαλούς συμπεριφοράς σε όλες τις τάξεις από τους καθηγητές Φ.Α. με έμφαση στην Α’ τάξη.
  • Αφομοίωση των κανόνων με αφιέρωση τουλάχιστον μιας διδακτικής ώρας από μέρους των εκπ/κών:
  • Στις σκάλες και τους διαδρόμους μετακινούμαστε προς τα δεξιά.
  • Προσοχή όταν περνάμε δίπλα από μια κλειστή πόρτα ή όταν ανοίγουμε μια πόρτα.
  • Οι μαθητές χρησιμοποιούν τις σκάλες ως εξής:

Σκάλα κυλικείου: Α1, Α2, (1ος όροφος) και Ε1, Στ1, (2ος όροφος)

Σκάλα κεντρική: Β, Γ1, Γ2, ΠΡΟΒΟΛ. (1ος όροφος) και Ε2, Στ2, Δ1 και Η/Υ (2ος όροφος)         

  • Οι τάξεις και η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων κλειδώνονται και τα κλειδιά θα τα χειρίζονται μόνο οι αντίστοιχοι εκπ/κοί  που χρησιμοποιούν τις αίθουσες.
  • Οι μαθητές δεν αφήνουν ποτέ τις τσάντες τους στους διαδρόμους ή στο χώρο υποδοχής. Οι τσάντες των μαθητών παραμένουν στην αίθουσα διδασκαλίας, όταν την τελευταία ώρα έχει το τμήμα Γυμναστική. Λίγο πριν το κουδούνι της λήξης ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός του μαθήματος πηγαίνει τους μαθητές στην αίθουσα διδασκαλίας κάθε τμήματος. Οι μαθητές παραλαμβάνουν τις τσάντες τους και ο εκπαιδευτικός κλείνει τα φώτα, τους ανεμιστήρες και τα παράθυρα της αίθουσας σε περίπτωση που είναι ανοικτά και κλειδώνει την αίθουσα. Τέλος, αποχωρώντας ελέγχει αν είναι κλειστά τα παράθυρα του διαδρόμου που βρίσκονται απέναντι από την αίθουσά του.
  • Οι ανεμιστήρες, o προτζέκτορας και τα φώτα των αιθουσών πρέπει, αυστηρά, να κλείνουν στα διαλείμματα. Επίσης, οι υπολογιστές όλων των τάξεων πρέπει να σβήνουν την τελευταία διδακτική ώρα ή την προηγούμενη εφόσον την τελευταία το τμήμα έχει Γυμναστική. Αν τα παραπάνω χρησιμοποιηθούν από τους εκπ/κούς του Ολοήμερου, οφείλουν φεύγοντας να τα κλείσουν.
  • Οι μαθητές οφείλουν κατά τις μετακινήσεις τους για το μάθημα της Γυμναστικής, της Πληροφορικής κλπ., να σέβονται τα υπόλοιπα τμήματα και να μετακινούνται αθόρυβα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ξεκινούν το εν λόγω μάθημα με πέντε λεπτά καθυστέρηση.
  • Στη λήξη των διαλειμμάτων, οι μαθητές παρατάσσονται ανά τμήμα και εισέρχονται στο σχολείο με σειρά, όπως μετά την πρωινή προσευχή.
  • Οι εκπαιδευτικοί της τάξης (συμπεριλαμβάνονται οι ειδικότητες ανά διδακτική ώρα) ακολουθούν την διαδικασία της πρόχειρης ημερολογιακής καταγραφής περιστατικών βίας, λεκτικής βίας, σύγκρουσης, αθέμιτης συμπεριφοράς κ.λπ. (όπως στο Α.6.)
  • Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός κρίνει απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της τάξης πως κάποιος μαθητής πρέπει να βγει από την τάξη, διασφαλίζει – στέλνοντας  έναν συμμαθητή του για συνοδεία και επιβεβαίωση –  πως ο μαθητής βρίσκεται υπό την διακριτική εποπτεία του Δ/ντή ή άλλου συναδέλφου στον χώρο υποδοχής του σχολείου ή σε ένα από τα γραφεία.
  • Οι εκπαιδευτικοί της τάξης ενημερώνουν άμεσα τον Δ/ντή για οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο στην τάξη τους (χαλασμένος διακόπτης, χαλάρωμα μεντεσέ, ραγισμένο γυαλί κ.λπ)
  • Οι εκπαιδευτικοί της τάξης προτρέπουν τους μαθητές τους να χρησιμοποιούν ολιγοσέλιδα τετράδια, να αφήνουν συγκεκριμένα βιβλία κάτω από τα θρανία τους, να μην φέρνουν στο σχολείο περιττά βιβλία και υλικά συμβουλευόμενοι το πρόγραμμά τους, να διατηρούν στην τάξη το προσωπικό τους κουτί με υλικά (πρόγραμμα ελάφρυνσης τσάντας)
  • Ένας μαθητής για να πάει στην τουαλέτα, σε περίπτωση που βρίσκεται και άλλος συμμαθητής του στην τουαλέτα, οφείλει να περιμένει να επιστρέψει ο προηγούμενος.
  • Απαγορεύονται κινητά τηλέφωνα και γενικά ηλεκτρονικές συσκευές στο σχολείο, χωρίς καμία εξαίρεση ή δικαιολογία (χρήση λεξικού, υπολογιστή πράξεων, αναμνηστική φωτογραφία σε επίσκεψη κ.λπ.).
  • Ο δάσκαλος που τελειώνει την ώρα του, δίνει ένα περιθώριο τριών λεπτών για την ανάληψη των καθηκόντων από τον επόμενο και, αν ο τελευταίος δεν είναι συνεπής,  αποχωρεί από την τάξη χωρίς να φέρει  ευθύνη και αφού έχει ειδοποιήσει τον Δ/ντή ή τον Υποδ/ντή κατά περίπτωση.

Γ. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

  1. Ο/η  εκπαιδευτικός κάθε τμήματος είναι υπεύθυνος/η για την ομαλή αλλά και έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στο Σχολείο (υπενθυμίζεται πως ο εκπ/κός, τους μαθητές που αργοπορούν συχνά κατά την κρίση του, τους στέλνει στο χώρο υποδοχής έως την αλλαγή της ώρας). Σε περιπτώσεις που το φαινόμενο επαναλαμβάνεται, ενημερώνεται ο Δ/ντής και αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τους γονείς του μαθητή που αργοπορεί τακτικά.
    1. Στο σχόλασμα, η τάξη του εφημερεύοντα κατεβαίνει νωρίτερα κατά πέντε λεπτά. Οι υπόλοιποι μαθητές, δεν αποχωρούν πριν χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι.
    1. Η  κύρια Είσοδος και Έξοδος είναι αυτή από την Ηρακλέους( ανοίγει: 08.00 – κλείνει:  13.25).
    1. Σε περίπτωση βροχής οι γονείς δεν μπαίνουν (από την Ηρακλέους) εντός του προαύλιου χώρου για να παραλάβουν μαθητές, αλλά, αν η βροχή είναι ραγδαία, οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί μπορούν, κατά την κρίση τους και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, να επιτρέψουν την παραλαβή από την εσωτερική είσοδο του προαυλίου, υπό την επιτήρησή τους (και έως 13.20).
    1. Οι μαθητές που αποχωρούν μόνοι τους φέρνουν συμπληρωμένη την σχετική υπεύθυνη δήλωση στους Δασκάλους της τάξης οι οποίοι την διατηρούν στο αρχείο τους όλη τη χρονιά. Οι Δάσκαλοι κάθε τάξης συμπληρώνουν επίσης την αντίστοιχη λίστα ονομάτων στο γραφείο του Δ/ντή, όπου φυλάσσεται στον φάκελο με τα τηλέφωνα των μαθητών του σχολείου, ώστε να είναι προσβάσιμη στους εφημερεύοντες.
    1. Δεν επιτρέπεται η λήξη της διδακτικής ώρας πρίν την προβλεπόμενη και χωρίς την ανάλογη εποπτεία απο την πλευρά του εκπαιδευτικού, γιατί δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος του σχολείου.

Δ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΩΝ

  1. Στο μάθημα των εικαστικών, πέντε τουλάχιστον λεπτά πριν τη λήξη, οι μαθητές με   ευθύνη του αντίστοιχου εκπ/κού υποχρεώνονται να συγυρίζουν την αίθουσα
  2. Κάθε αίθουσα  έχει μία χαρτονένια κούτα για τα χάρτινα αντικείμενα, τα οποία θα ρίχνονται στον κάδο ανακύκλωσης του προαυλίου, όταν αυτή γεμίσει.
  3. Περιοδικός καθαρισμός του προαυλίου από τους μαθητές με τη χρήση γαντιών – λαβίδων.
  4. Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε βοηθητικούς χώρους (ΤΕ, ΤΠΕ, Βίντεο, Βιβλιοθήκη) δεν επιτρέπουν στους μαθητές να προσέρχονται με φαγητά.
  5. Δίνεται προσοχή στο θέμα της ανακύκλωσης  καθώς υπάρχει σύγχυση με τα χρώματα των κάδων και στο τι πρέπει να πετάμε και πού. Κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πρέπει να γίνει σωστή ενημέρωση στους μαθητές (και στην καθαρίστρια και σε όσους από τον Σύλλογο Γονέων διαχειρίζονται απορρίμματα) σχετικά με τον σωστό διαχωρισμό των κάδων και των υλικών που πρέπει να ανακυκλωθούν. Οι δύο μικροί, κινητοί, πράσινοι κάδοι (ένας του διαδρόμου και ένας που βάζουν και βγάζουν στο προαύλιο, στις σκάλες δεξιά, οι εφημερεύοντες) χρησιμοποιούνται στο εξής ως κοινοί κάδοι και γίνεται  επίδειξη/ενημέρωση στους μαθητές για τους υπόλοιπους και για τα είδη των απορριμμάτων που πρέπει να ρίχνουν αποκλειστικά εκεί.

Ε. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ

1. Γίνεται έγκαιρη προετοιμασία των τάξεων με τον ανάλογο αριθμό θρανίων και καρεκλών καθώς και  κάποιων  καρεκλών επιπλέον (ανάλογα με τον αριθμό μαθητών που διανέμονται σε περίπτωση απουσίας εκπ/κού) για το νέο σχολ. έτος.

2.Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων οφείλουν να διατηρούν τη σήμανση που υπάρχει σε κάθε κλειδί σχετικά με την κάθε τάξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ώστε να είναι εύχρηστα από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Επίσης, όποιος εκπ/κός παίρνει κλειδί από την αίθουσα διδασκόντων, οφείλει να το βάλει την επόμενη ώρα στη θέση του για να το πάρει ο επόμενος.

3. Γίνονται συστάσεις από τους δασκάλους των τάξεων ώστε να μην μπαίνουν οι μαθητές στο γραφείο των δασκάλων για να ζητούν τα κλειδιά, επειδή ξέχασαν το φαγητό ή τα παιχνίδια τους κ.λπ.

ΣΤ. ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Η κάθε τάξη αναλαμβάνει μία γιορτή στη σχολική ζωή. Επειδή  προκύπτει το δίλημμα για τις ΣΤ΄ τάξεις αν θα πρέπει να συμμετέχουν σε μία από τις τρεις υποχρεωτικές σχολικές γιορτές ή στην τελετή λήξης, δόθηκαν δύο εναλλακτικές λύσεις: Α)την τελετή λήξης αναλαμβάνουν με μικρές παρουσιάσεις περισσότερες από μία τάξεις κάθε χρόνο ή/και όλες οι τάξεις, αν το επιθυμούν, με τη συμμετοχή των ειδικοτήτων (γυμναστές, μουσικός, θεατρική αγωγή, ξένες γλώσσες, εικαστικά, υπολογιστών). Στην περίπτωση αυτή η ΣΤ τάξη, όπως συνηθίζεται, αναλαμβάνει μία από τις υποχρεωτικές γιορτές. Β) Ο Σύλλογος Διδασκόντων συμφωνεί από την αρχή της χρονιάς ή μέχρι το τέλος του Α΄ τριμήνου να αναλάβει η Στ΄ την λήξη και οι υπόλοιπες τάξεις να επιλέξουν ποιες από τις υποχρεωτικές  γιορτές  θα αναλάβουν.

Ζ. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Σε περίπτωση απουσίας εκπαιδευτικού, η αναπλήρωση γίνεται κατά προτεραιότητα:

1. Αναπληρώνει ο Δ/ντής  εάν υπάρχει η δυνατότητα.

2. Γίνεται κατανομή μαθητών κατά ομάδες σύμφωνα με το πλάνο που υποβάλλεται από τον Δάσκαλο της τάξης στην αρχή του έτους στον Δ/ντή, αναρτάται στην τάξη, στις τάξεις υποδοχής και στους εκπαιδευτικούς της Φυσικής Αγωγής ( υπάρχουν μαθητές που καταχρηστικά «μοιράζονται» με δική τους πρωτοβουλία στη Γυμναστική).

Στην δεύτερη περίπτωση, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οι εκπ/κοί ειδικοτήτων ακολουθούν το πρόγραμμα, δηλαδή υποδέχονται τους μαθητές του πλάνου κατανομής. Όταν οι μαθητές για το τμήμα Πληροφορικής είναι πάνω από 25, κατανέμονται στον όροφο.

Σε περίπτωση που τμήμα απουσιάζει σε εκπαιδευτική επίσκεψη οι  εκπ/κοί ειδικοτήτων (ή ΠΕ 70 που συμπληρώνουν τις ώρες τους στο τμήμα), στα κενά τους λόγω της απουσίας του τμήματος, εφόσον χρειαστεί, αναπληρώνουν σε τμήμα απόντος εκπαιδευτικού. Το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς Παράλληλης Στήριξης σε περίπτωση που απουσιάζει ο μαθητής που τους έχει ανατεθεί.

Πρέπει να γίνεται ενημέρωση όταν υπάρχει προγραμματισμένη απουσία εκπ/κού ώστε να γίνεται έγκαιρα η αναπλήρωσή του  στην εφημερία ή σε μη προγραμματισμένη απουσία  η αναπλήρωση να γίνεται κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των συναδέλφων.

Απουσία στο ολοήμερο: Αφορά δύο ειδών απουσίες: 1)Προγραμματισμένη: κυλιόμενα αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας του ολοήμερου από την πρωινή ζώνη χωρίς να έρθει το πρώτο δίωρο της ίδιας ημέρας ο/η αντίστοιχος/η εκπαιδευτικός.

2)Απρογραμμάτιστη:  Ο δάσκαλος που κάνει μελέτη την 1η ώρα αναλαμβάνει καθήκοντα υπευθύνου και γίνεται σύμπτυξη τμημάτων, ή διανέμονται τα παιδιά.

Ειδικές περιπτώσεις

Σε περίπτωση σχολικής επίσκεψης, 1) συνοδεία μαθητών από τον εκπαιδευτικό (Ολοήμερου) που θα πάει επίσκεψη ή 2) από κάποιον άλλο εθελοντή ώστε να μην παραβιαστεί το εργασιακό του ωράριο ή 3) από κάποια ειδικότητα που της δημιουργείται κενό και την απουσία αυτή αναπληρώνουν άλλες ειδικότητες που έχουν κενό και παραμένουν στο σχολείο.

H.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

1. Οι μαθητές πρέπει να κάνουν χρήση  των τραπεζιών που υπάρχουν ειδικά για τη σίτιση των μαθητών και δεν τρώνε το φαγητό τους στα θρανία.

2. Κατά τη διάρκεια της μελέτης των μαθητών  στο Ολοήμερο πρεπει να γίνεται σωστή διαχείριση καθότι δημιουργείται θέμα λόγω της ύπαρξης πολλών Δασκάλων και άρα διαφορετικός χειρισμός στο θέμα της μελέτης τους. Οι διδάσκοντες καλό είναι να ασχολούνται ξεχωριστά με τον κάθε μαθητή όταν εκείνος αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες κατά τη διεκπεραίωση των σχολικών εργασιών του, τηρούμενης μίας σειράς, ώστε να επωφελούνται το ίδιο όλοι οι μαθητές που εργάζονται την ώρα της μελέτης τους.

3. Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων υπάρχει κούτα με καταγεγραμμένα παιχνίδια με αποκλειστική χρήση από τους μαθητές του Ολοήμερου, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι για την σωστή διαχείριση και διατήρησή τους. Δεν γίνεται δανεισμός από την αποθήκη του αθλητικού υλικού, ούτε επιτρέπεται η είσοδος των μαθητών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (εξαιρουμένων περιπτώσεων ειδικών καιρικών συνθηκών). Στην περίπτωση που μαθητές επιθυμούν να παίξουν με παιχνίδια που δεν υπάρχουν στην κούτα του Ολοήμερου (δερμάτινες μπάλες, σκοινάκια κ.λ.π.) μπορούν να τα φέρνουν από το σπίτι τους. Τέλος, οι μαθητές του Ολοήμερου παροτρύνονται να εμπλουτίζουν την κούτα με παιχνίδια από το σπίτι τους που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον.

4.Όλοι οι εφημερεύοντες του Ολοήμερου να κάνουν συχνές υπενθυμίσεις στους μαθητές, ώστε

  • Στις 15.00 που γίνεται η πρώτη αποχώρηση οι μαθητές να μην πηγαίνουν στο προαύλιο μέχρι να έρθουν οι γονείς τους να τους παραλάβουν, αλλά να περιμένουν στον χώρο υποδοχής.
  • Στα διαλείμματα οι μαθητές να μην βρίσκονται στις πλευρές που συνορεύουν με την Λεωφόρο Αμφιθέας, ώστε να βρίσκονται συνεχώς στο οπτικό πεδίο των εφημερευόντων.
  • Για τον ίδιο λόγο, οι μαθητές να μην παρευρίσκονται στους διαδρόμους του σχολείου ή στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων που πρέπει να παραμένει κλειδωμένη.
  • Τέλος, στο εξής οι δύο αίθουσες του Ολοήμερου στον πρώτο όροφο θα ανοίγουν κατά το σχόλασμα του πρωινού προγράμματος για να βάζουν οι μαθητές του Ολοήμερου τις τσάντες τους κι έπειτα θα ξανακλειδώνουν.
Share Button

Ανακαλύπτω τους Ναούς του Παλαιού Φαλήρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Π.Φαλήρου και οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης σας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τους πολλούς και όμορφους Ιερούς Ναούς της πόλης μας .
Κυριακή 29/1/23 , στις 12.00 το μεσημέρι
Ξεκινάμε με τον Ι ερό Ναό του Αγ, Αλεξάνδρου, Π.Φαλήρου
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και παιδιά .
Για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα πρέπει να αποστείλετε στην
Δημοτική βιβλιοθήκη e mail εδώ: dimotikivivliothikipf@gmail.com
Εσείς γνωρίζετε ότι στον Ναό του Αγ. Αλεξάνδρου υπάρχουν μοναδικοί πίνακες ενός μεγάλου Έλληνα ζωγράφου;
Ακούμε μουσική μέσα σε ένα Ναό;
Μπορούμε μέσα σε ένα Ιερό Ναό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί;
Μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια ώστε να αισθανθούμε οικεία μέσα στον χώρο του Ναού;;;
Αυτά και πολλά άλλα ελάτε να τα ανακαλύψουμε και να περάσουμε
ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο, μαζί στην πόλη μας!
Τόπος συνάντησης : ο προαύλιος χώρος μπροστά από τον Ιερό Ναό του
Αγίου Αλεξάνδρου (Αγίου Αλεξάνδρου 14 & Αλκυόνης )

Share Button

2o Εργαστήρι Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Γονέων

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

 σας προσκαλούν στο 2ο Εργαστήρι Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Γονέων

τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, στις 18.00΄, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος)

για να συζητήσουμε, να ενημερωθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα που αφορούν στο παιδί και την οικογένεια.

Θέμα συζήτησης: Η επιθετικότητα των παιδιών και των εφήβων

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Share Button

Ενημερωτικές συναντήσεις γονέων | Ασφάλεια στο διαδίκτυο | European SafeOnline Initiative

Αγαπητές/οι κυρίες/οι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το έργο European SafeOnline Initiative (ESOI) που υλοποιεί το Athens Lifelong Learning Institute και αφορά σε ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς σχετικά με τον γραμματισμό στα νέα μέσα και να διερευνήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας σχολείων της αρμοδιότητάς σας στο έργο αυτό.

Το Athens Lifelong Learning Institute (https://athenslifelonglearning.gr/) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με αντικείμενο την έρευνα και την εκπαίδευση. Κατέχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών κι ευρωπαϊκών έργων, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ενηλίκων σχετικά με τον ψηφιακό γραμματισμό και τον γραμματισμό στα μέσα (media literacy).

Το έργο European SafeOnline Initiative (ESOI), το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στόχο έχει να βελτιώσει τα επίπεδα γραμματισμού στα νέα μέσα των παιδιών και των νέων μέσω της εκπαίδευσης των γονέων τους. Δίνεται έμφαση στην κατανόηση των κινδύνων που συναντώνται στα ψηφιακά περιβάλλοντα και την καλλιέργεια δεξιοτήτων για την αποφυγή τους, με όραμα ένα ασφαλές διαδίκτυο για όλους. Οι διακεκριμένοι φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο συγκεκριμένο έργο είναι οι εξής: Child Focus (Βέλγιο), Gezinsbond (Βέλγιο), La lingue des familles (Βέλγιο), Univeristy of Sofia (Βουλγαρία), West University of Timisoara (Ρουμανία), European University of Cyprus (Κύπρος) και EAVI (Βέλγιο). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: https://europeansafeonline.eu/el/.

Στο πλαίσιο του έργου, το Athens Lifelong Learning Institute υλοποιεί δωρεάν ενημερωτικές συναντήσεις διάρκειας δύο (2) ωρών η καθεμία για ομάδες γονέων σχετικά με τον γραμματισμό στα νέα μέσα. Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όποια/ες από τις παρακάτω ενότητα/ες επιθυμούν:

1. Διαδίκτυο και ιδιωτικότητα (διάρκεια: 2 ώρες)

2. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (διάρκεια: 2 ώρες)

3. Διαδικτυακά παιχνίδια (διάρκεια: 2 ώρες)

4. Διαδικτυακός εκφοβισμός (διάρκεια: 2 ώρες)

5. Διαδικτυακές σχέσεις και σεξουαλικότητα (διάρκεια: 2 ώρες)

Επισημαίνουμε ότι η επιλογή των συγκεκριμένων ενοτήτων έγινε μετά από έρευνα στις συμμετέχουσες χώρες στην οποία συμμετείχαν παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικοί και ότι ήδη έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 30.000 γονείς σε όλη την Ευρώπη στη συγκεκριμένη θεματολογία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το φλαμανδικό πρόγραμμα SafeOnline Initiative, που αποτελεί την αφετηρία του παρόντος έργου, βραβεύτηκε το 2018 ως καλή πρακτική από τα #SaferInternet4EU Awards της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσαμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενημερωθούν τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας και με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους γονείς των μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε αυτά σχετικά με τη διενέργεια των ενημερωτικών συναντήσεων. Οι συναντήσεις αυτές μπορούν να λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του κάθε σχολείου οποιαδήποτε ώρα εκτός σχολικού ωραρίου μεταξύ Οκτωβρίου 2022 και Δεκεμβρίου 2022 και δεν περιλαμβάνουν απολύτως κανένα κόστος για το σχολείο και για τους γονείς. Οι συναντήσεις θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ετήσιο Σχέδιο Δράσης για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και συγκεκριμένα στην ενότητα «Ζω καλύτερα – Ευ ζην».

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Ουρανία Κάππου

Athens Lifelong Learning Institute

62 Kifisias Avenue, 151 25, Marousi, Greece

Tel. +30 211 0138 400

url. www.athenslifelonglearning.gr

emailokappou@athenslifelonglearning.gr

Share Button

Μηνιαία ενημέρωση γονέων

Εκπαιδευτικοί ΠΕ70

Α1, Αθηνά Χουλιάρα: Kάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα στη 1: 30 μμ.

Α2,Σμυρλή Δήμητρα: Kάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, 13: 30

Γ1,Φαμέλου Νίκη:Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, 13:15 – 14:00     

Γ2,Παπαβλασοπούλου Ειρήνη: Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, 13:15-14:00

Δ1,Σεφερλή Εύα: Κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα 13:15-14:00

Δ2, Αυγερινός Παναγιώτης: Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, 13.30.

Ε1,Κωνσταντουλάκη Μαρία: Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, 13:15

Ε2,ΚαραγεώργουΓαβριέλλα: Κάθε πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, 13:15                      

Στ1, Ζωντανού Στέλλα: κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα, 13:15

Στ2,Μελίσσαργου Αλεξία: κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, 13.15

Εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων

Τσουρέκα Ματούλα (Αγγλικά): Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, 13:15 

Κωτσιοπούλου Τίνα (Αγγλικά):    Κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, 13:15 

Γιοβανόπουλος Πάνος (Πληροφορική): Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα,    13:15 – 14:00 

Παπαχρήστου Μαρία (Γαλλικά): Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στο πρώτο Διάλειμμα (9.40’-10.00’), τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο του σχολείου. (2109416773)

Ανδρεάδη Σοφία (Εικαστικά): Κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα, 13:15 .     

Share Button

Διευρυμένο Ολοήμερο

Αγαπητοί γονείς, καλή χρονιά.

Όπως ήδη γνωρίζετε από τα ΜΜΕ, τη φετινή χρονιά η λειτουργία του Ολοήμερου προγράμματος διευρύνεται για κάποια σχολεία (ένα από τα οποία είναι και το δικό μας) με ένα πρόσθετο δίωρο στο οποίο οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά. Έτσι, για το 22-23 το πρόγραμμα του Ολοήμερου διαμορφώνεται ως εξής:

13:15-14:00: Σίτιση

14:00-14:10: Διάλειμμα

14:10-14:55: 1η ώρα (Μελέτη για τους μαθητές που αποχωρούν 14.55 ή κάποια δραστηριότητα για τους μαθητές που αποχωρούν 15.50) Σημειώνεται πως ειδικά για τη φετινή χρονιά εξακολουθεί να παραμένει η δυνατότητα αποχώρησης 14.55.

14:55-15:05: Διάλειμμα

15:05-15:50:  2η ώρα (Μελέτη για τους μαθητές που έκαναν δραστηριότητα την 1η ώρα και το αντίστροφο)

15:50-15:55:  Διάλειμμα (και αποχώρηση των μαθητών που επιθυμούν να σχολάσουν)

15:55-17:30  -με ολιγόλεπτο διάλειμμα μεταξύ των δύο διδακτικών ωρών (16:40-16:45), χωρίς οι μαθητές να βγουν στο προαύλιο-: Δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, ελεύθερης έκφρασης και ψυχαγωγίας. Επειδή το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι προαιρετικό, ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι για να πραγματοποιηθεί πρέπει στο σχολείο να έχουμε τουλάχιστον δέκα (10) αιτήσεις συμμετοχής από μέρους σας, όσο το δυνατόν συντομότερα και το αργότερο μέχρι 09 Σεπτεμβρίου. Τι είδους δραστηριότητες θα είναι ακριβώς; Δυστυχώς, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Εάν έχουμε τον κατάλληλο αριθμό αιτήσεων, θα ειδοποιήσουμε εγκαίρως τη Διεύθυνσή μας πως δημιουργήθηκε τμήμα και έπειτα η Διεύθυνση θα τοποθετήσει στο σχολείο μας έκτακτο εκπαιδευτικό (ή εκπαιδευτικούς) για να καλύψει το πρόγραμμα. Από την ειδικότητα ή τις κλίσεις του εκπαιδευτικού  που θα τοποθετηθεί θα εξαρτηθεί και η δραστηριότητα που θα γίνεται.

Σημειώνεται, τέλος, πως για την εγγραφή στο πρόγραμμα του Ολοήμερου δεν απαιτούνται δικαιολογητικά (Βεβαίωση εργασίας ή ανεργίας κ.λπ.)

Σύμφωνα με τα παραπάνω, όποιοι από εσάς επιθυμείτε τη συμμετοχή των παιδιών σας στο ολοήμερο πρόγραμμα διευρυμένου ωραρίου (σχόλασμα 17:30), είτε έχετε κάνει ήδη εγγραφή στο Ολοήμερο είτε όχι, παρακαλείσθε από αύριο Τρίτη 06/09/22 και έως Παρασκευή 09/09/22 να ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου ( mail@5dim-p-falir.att.sch.gr ) την πρόθεσή σας να συμμετέχετεκαι θα επικοινωνήσουμε, ώστε να συμπληρώσετε και την ανάλογη αίτηση μια μέρα και ώρα που σας διευκολύνει.

(Το κείμενο ήταν μεγάλο, ευχαριστώ για την υπομονή σας!)

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Μάνος Περίδης

Share Button
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Απρίλιος 2024
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
1 Απριλίου 2024 2 Απριλίου 2024 3 Απριλίου 2024 4 Απριλίου 2024 5 Απριλίου 2024 6 Απριλίου 2024 7 Απριλίου 2024
8 Απριλίου 2024 9 Απριλίου 2024 10 Απριλίου 2024 11 Απριλίου 2024 12 Απριλίου 2024 13 Απριλίου 2024 14 Απριλίου 2024
15 Απριλίου 2024 16 Απριλίου 2024 17 Απριλίου 2024 18 Απριλίου 2024 19 Απριλίου 2024 20 Απριλίου 2024 21 Απριλίου 2024
22 Απριλίου 2024 23 Απριλίου 2024 24 Απριλίου 2024 25 Απριλίου 2024 26 Απριλίου 2024 27 Απριλίου 2024 28 Απριλίου 2024
29 Απριλίου 2024 30 Απριλίου 2024 1 Μαΐου 2024 2 Μαΐου 2024 3 Μαΐου 2024 4 Μαΐου 2024 5 Μαΐου 2024

Προβολή ολόκληρου του Ημερολογίου εκδηλώσεων